Miljø, portræt, video

Fotografier

Jeg tilbyde forskellige foto “pakker”. Send gerne en forespørgsel og lad os lave en forvetningsafstemning, for at se om kemien er der. 

Bryllup

Bryllups billeder i naturlige omgivelser. Med ønske om traditionelle billeder, samt billeder af stemning og skævevinkler. Min opgave er at fange de store øjeblikke, samt de små detaljer i rum og sted. 

Bryllup i smukke naturlige omgivelser, hvor kameraet fulgte det smukke par fra vielsen til brydevalsen.

Portrætter

Portræt/miljø

Lorem

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, conva

Natur/Kunst

Pricing

Photo pakker

Hver fotopakke inkluderer:

  • Møde (forventningsafstemning)
  • Tidsplan for fotografering
  • 6 måneders check-in
  • Smugkig inden for 48 timer
  • Fuldt online galleri inden for 4 uger

faq

FAQ

Hvad hvis vi ønsker at afbestille?

Jeg benytter ikke noget depositum. Men vælger i at afbestille os, vil vi opkræve 50% af det bookede beløb. Jeg afsætter datoen til jer, og kan derfor ikke tage andre brudepar ind. Derfor er jeg nødt til at sikre min forretning på denne måde.

Skal du have mad til brylluppet?

Ja. Hvis jeg er med om aftenen, er det vigtigt, at I også bestiler mad til mig, samt at der er vand mm at drikke. Som regel får jeg det samme at spise som jer og gæsterne, men det er helt op til jer hvad i beslutter jer for. 

Jeg spiser for mig selv i det lokale/rum i har besluttet jeg kan benytte. Der kan manden + drikkelse også blive stilet til rådighed. 

Hvordan får vi tager familieportrætter?

Der er en som skal stå for at få samlet familie mm til de valgte portrætter. 

Hvordan modtager vi billederne?

Når jeres store dag er afsluttet og jeres billeder er i kassen, tager jeg hjem og billedbehandler dem. Når billederne er klar, så sender jeg jer et link til jeres online galleri, hvor i kan downloade billederne.

Billederne er kun tilgængelige i 3 uger efter linket bliver leveret, så det er vigtigt i får dem downloadet inden da. 

I alle bryllupspakker medfølger et online galleri hvor billederne uploades i aller højeste opløsning, så i frit kan downloade dem.

Contact

Get In Touch